Hot Deal Amazon Charcoal Clean Quiz Answers – Win Rs.10,000

626°
Missing
Deal Cadet
476
567
4

https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351...31
Q1. What Is The Main Ingredient In Colgate Charcoal Clean Toothpaste?
Answer 1: Bamboo Charcoal

Q2. What Is The Color Of Colgate Charcoal Clean Toothpaste?
Answer 2: Black

Q3. What Type Of Mint Is Used In Colgate Charcoal Clean Toothpaste?
Answer 3: Wintergreen Mint

Q4. Colgate Charcoal Clean Toothpaste Has A Black Gel Format
Answer 4: TRUE

Q5. Which Of The Following Is NOT Offered By Colgate?
Answer 5: Deodorants

Expiring In 21 days
8 Comments  |  
7 Dimers
Missing
suspended
61
48
1

👉 Amazon’s Quiz Amazon Charcoal Clean Quiz
🎉 Prize Of the Quiz Win Free ₹10000 Pay Balance
⌚ Quiz live Till 27th August 2020 11:59:59 p.m
😁 Number Of Winners 10
👉 Quiz Link Click Here
🥱 Winners List Will Declare On 5th September 2020

Amazon Charcoal Clean Quiz – Win Free ₹10000 Pay Balance

Q 1. What Is The Main Ingredient In Colgate Charcoal Clean Toothpaste?

Ans1: Bamboo Charcoal

Q 2. What Is The Color Of Colgate Charcoal Clean Toothpaste?

Ans2: Black

Q 3. What Type Of Mint Is Used In Colgate Charcoal Clean Toothpaste?

Ans3: Wintergreen Mint

Q 4. Colgate Charcoal Clean Toothpaste Has A Black Gel Format

Ans4: TRUE

Q 5. Which Of The Following Is NOT Offered By Colgate?

Ans5: Deodorants

Missing