Hot Deal Amazon Quiz Answers for 10 sep 2020 - Win Rs.50,000 Amazon Pay balance

865°
Missing
Perfectionist
591
13618
109

https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351...31

Daily Quiz Answers


Q1. Kevin Mayer stepped down from his position as the chief executive officer of which social networking service that’s owned by ByteDance?


ans- Tiktok


Q2. Which country recently discovered a large natural gas reserve off the Black Sea coast?


ans- Turkey


Q3. Bengaluru’s Bannerghatta Biological Park recently named an elephant calf after which author and philanthropist?


ans- Sudha Murthy


Q4.Which West Indies allrounder recently became the first bowler to take 500 wickets in T20 cricket?


ans- Dwayne Bravo


Q5.Father Gaston Roberge, who recently passed away, set up the Chitrabani film studies institute with the help of which famous personality?


ans-Satyajit Ray


Details of contest 1)Search FUNZONE / QUIZ TIME  in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest.






Expiring In 17 days
15 Comments  |  
14 Dimers
Missing
Critic
1,678
3517
21

https://www.amazon.in/b/ref=as_li_ss_tl?node=14...
1) Kevin Mayer stepped down from his position as the chief executive officer of which social networking service that’s owned by ByteDance?

Ans : Tiktok

2) Which country recently discovered a large natural gas reserve off the Black Sea coast?
Ans : Turkey

3) Bengaluru’s Bannerghatta Biological Park recently named an elephant calf after which author and philanthropist?
Ans : Sudha Murthy

4) Which West Indies allrounder recently became the first bowler to take 500 wickets in T20 cricket?
Ans : Dwayne Bravo

5) Father Gaston Roberge, who recently passed away, set up the Chitrabani film studies institute with the help of which famous personality?
Ans : Satyajit Ray


DETAILS:

  • Click on funzone in app menu & play daily quiz.
  • Valid from 8:00hrs – 12:00hrs.
  • All correct answers mandatory.
  • Prize winner will be contacted by email/sms.

Missing