Hot Deal Amazon Quiz Answers for 14 September 2020 - Win Rs.50,000 Amazon Pay balance

861°
Missing
Perfectionist
653
13692
109

https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351...31

Daily Quiz Answers 


Q1. Which of these food items help in boosting immunity?


ans- All of these


Q2. For which of these exercises, can stairs be used very efficiently?


ans- Split squats


Q3. Who are the primary music composers behind the Amazon Prime series Bandish Bandits?


ans- Shankar Ehsaan Loy


Q4.Which state passed a resolution to include itself in the Sixth Schedule of the constitution that protects the rights of tribal folk?


ans- Arunachal Pradesh


Q5.Recently, the President of UAE formally ended a law that distinctly boycotted trade and financial agreements with which country?


ans-Israel


Details of contest 1)Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest.

Expiring In 17 days
21 Comments  |  
16 Dimers
Missing
Critic
1,847
3751
23

https://www.amazon.in/b/ref=as_li_ss_tl?node=14...
1) Which of these food items help in boosting immunity
Ans : All of these

2) For which of these exercises, can stairs be used very efficiently?
Ans : Split Squats

3) Who are the primary music composers behind the Amazon Prime series Bandish Bandits?
Ans : Shankar Ehsaan Loy

4) Which state passed a resolution to include itself in the Sixth Schedule of the constitution that protects the rights of tribal folk?
Ans : Arunachal Pradesh

5) Recently, the President of UAE formally ended a law that distinctly boycotted trade and financial agreements with which country?
Ans : Israel




DETAILS :
  • Click on funzone in app menu & play daily quiz.
  • Valid from 8:00hrs – 12:00hrs.
  • All correct answers mandatory.
  • Prize winner will be contacted by email/sms.

Missing
Critic
1,847
3751
23
dmd.atp229 wrote:

5. Ans
Israel

Its Isreal only.. rest are text formatting when app is used for.. sweat_smile

Missing
Perfectionist
653
13692
109
Expand
aalbws65 wrote:

Bhai koi jita hai kabhi isame?

2 years se try kr rha hu . Me to nahi jita . Ek dimer jita hai 10k .. sweat_smile

Missing
Deal Cadet
747
721
3

Thanks, good luck to all

Missing