Hot Deal Amazon Quiz Answers for 2nd August 2020 - Win Samsung Galaxy Note 10

677°
Amazon
Missing
Deal Captain
1,311
8463
56
Amazon Quiz Answers for 2nd August 2020 - Win Samsung Galaxy Note 10
Deal Expired

https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351...31
Q1. Hemang Amin, who was appointed as the interim CEO of BCCI, is the chief operating officer of which sports league in India?
Ans – IPL

Q2. Which day is celebrated on July 12th every year to commemorate a young Pakistani activist’s fight for women’s rights in education?
Ans – Malala Day

Q3. Which Indian has recently been named as the recipient of the 2020 Von Karman Award, given to achievers in the field of Astronautics?
Ans – Kailasavadaivoo Sivan

Q4.Pasakha Industrial Estate is located in . India has recently opened new trade routes for it.
Ans – Bhutan

Q5. Which company has recently launched a video conferencing app called ‘BlueJeans’ in collaboration with Verizon?
Ans – Airtel

Details of contest

1)Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Expired 13 days
11 Comments  |  
11 Dimers
Missing
suspended
65
53
1

https://www.amazon.in/b/ref=sxts_snpl_1_0_12312...
Amazon Daily Quiz- 2nd Aug – Free Galaxy Note 10
Q 1. Hemang Amin, who was appointed as the interim CEO of BCCI, is the chief operating officer of which sports league in India?

Ans:IPL

Q 2. Which day is celebrated on July 12th every year to commemorate a young Pakistani activist’s fight for women’s rights in education?

Ans:Malala Day

Q 3. Which Indian has recently been named as the recipient of the 2020 Von Karman Award, given to achievers in the field of Astronautics?

Ans:Kailasavadaivoo Sivan

Q 4.Pasakha Industrial Estate is located in . India has recently opened new trade routes for it.

Ans:Bhutan

Q 5. Which company has recently launched a video conferencing app called ‘BlueJeans’ in collaboration with Verizon?

Ans:Airtel

Missing