Unfortunately this deal has expired
Hot Deal
Amazon Quiz Time Answer & Win ₹50 - 24 September 2018

Amazon Quiz Time Answer & Win ₹50 - 24 September 2018

871°
Deal Cadet
ajay_143

Question 1. In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer. 1983

Question 2. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer. THE FRENCH REVOLUTION

Question 3. The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer. ASSAM

Question 4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer. Chandragupta Maurya

Question 5. What is the national sport of Japan?

Answer. SUMO WRESTLING

Expired
10 Comments  |  
8 Dimers
  • Sort By
Deal Cadet Deal Cadet
Link Copied

Amazon Quiz Time Answers – 24th September

Q1.In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer – 1983

Q2. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer – The French Revolution

Q3.The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer – Assam

Q4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer –Chandragupta Maurya

Q5. What is the national sport of Japan?

Answer – Sumo Wrestling

Missing