Hot Deal Amazon The February Quiz Answer & Win ₹20,000

559°
Deal Captain
2,816
11636
28

https://www.amazon.in/b/ref=sxts_snpm_0_0_38eac...

As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

valentine

For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

Haryana

Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Indian Coast Guard

12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Darwin

National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

CV Raman

Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Tampa Bay Buccaneers

In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Gully boy

On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?
Fw De klerk

Expiring In 21 days
10 Comments  |  
11 Dimers
  • Sort By
352
253
4

1) As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer: Valentine

2) For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

Answer: Haryana

3) Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer: Indian Coast Guard

4) 12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Answer: Darwin

5) National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer: CV Raman

6) Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer: Tampa Bay Buccaneers

7) In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Answer: Gully Boy

8) On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer: FW de Klerk

182
1348
7

I wonder why they have kept option D if none of the 8 questions had option D as the answer

Missing