Hot Deal Google Pay Go India Chennai Event Answers - Win Prizes

2988°
Missing
Critic
1,305
4321
55
Google Pay Go India Chennai Event Answers - Win Prizes

Go India Chennai Event Answers 17th Nov
1..Apo
2..Chennai Cantt
3..Kanjivaram Saree
4..All of them
5..Go to help inside Google Pay App
6.Marina beach
7. Sweet Dishes
8.Mounuments at Mahabalipuram
9.Kollywood
10.Mahabalipuram

Expiring In 17 days

Deal Wiki

Q1. Which of the following is a popular dish in Chennai?

Answer : All of them

Q2. Jangiri, Appam & rava Kesari are all examples of

Answer : Sweet Dishes

Q3. Which of the following is not a railway station in Chennai?

Answer : Chennai Cantt.

Q4. Which UNESCO world Heritage site is located near Chennai?

Answer : Mounuments at Mahabalipuram

Q5. Your shop for a saree at your favcorite store by scanning the QR code on the counter. You need to call Google Pay Customer care for transaction’s details. Ho will you find the customer care?

Answer : Go to help inside Google Pay App

Q6. Chennai’s Tamil Film Industry is Popularly known as :

Answer- Kollywood

Q7. Which type of saree would you be buying from Tamilnadu?

Answer- Kanjivaram Saree

Q8. Not a popular drink of Chennai?
Answer- Apo

Q9. In Chennai, You are walking down in the world’s second largest urban beach. Where are you?
Answer- Marina Beach

394 Comments  |  
177 Dimers
Missing
Deal Newbie
56
50
0

What Tamil film industry called :- kolywood

Missing
Deal Lieutenant
255
3264
32

Got nothing in any account. Useless tickets.

Missing
Deal Newbie
50
74
0

How to play this game?
Can anyone explain hushed

Missing
Deal Lieutenant
37
4018
25
born2win wrote:

How to play this game?
Can anyone explain hushed

Visit Chennai ..>> Start Event — quiz will start 👍🏻

Missing
Deal Newbie
76
53
0
fireGoogle Pay Go India Chennai Event Quiz Answers😍

1. Marina Beach

2. Kollywood

3. Kanjivaram Saree

4. Chennai Cantt.

5. Go To Help Inside Google Pay app

6. All Of Them

7. Apo

8. Monuments At Mahabalipuram

9. Sweet Dishes

10. Mahabalipuram

Missing