Hot Deal Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for 22nd Nov – Win SC, Gems & Gift Vouchers

761°
Missing
Critic
3,672
7771
27
Flipkart Coupons
Deal Expired

https://www.flipkart.com/ga...ne

(Answer Series : B B A A B)

.

1) Which of these terms is associated with the sport of lawn tennis?

Ans : Deuce

.

2) If you are at Stade Roland Garros, which of these tennis events are you watching?

Ans : French Open

.

3) Which of these sports will make its Olympic debut next year in Tokyo?

Ans : Surfing

.

4) Lin Dan and Chen Long have both been ranked no 1 in Badminton. They both represent ____.

Ans : China

.

5) A cricket stadium in which country holds the record of hosting the highest number of ODIS?

Ans : UAE

.

.

DETAILS:
● Open Flipkart App -> Go To Games Section -> Click On Daily Trivia.
● Rewards Only For First 50K Users Only.
● 10000 Gems = 50 Supercoins.
● Instant Rewards Credit.

Expiring In 20 days
17 Comments  |  
16 Dimers
Missing
Deal Lieutenant
736
4803
36

Thanks

Missing
Deal Lieutenant
2,180
3285
20

Flipkart daily trivia answers,win gems and gift vouchers
1.which of these terms is associated with the sport of lawn tennis
Ans:-deuce

2.if you are at stade roland garos which of these tennis events are you watching
Ans:-french open

3.which of these sports will make its olympic debut next year at tokyo
Ans:-surfing

4.lin dan and chen long have both been ranked no 1 in bandminton they represent
Ans:-china

5cricket stadium in which country holds the record of hosting highest no of odis
Ans:-uae

Missing
Deal Cadet
94
441
3

B B A A B

Missing
Deal Lieutenant
1,482
3435
20

Thanks for answers, VU+

Missing
Deal Cadet
137
642
5

Vu

Missing
Deal Cadet
50
668
3

Vu Bro got 25gems

Missing
Deal Subedar
368
1336
5

Vu+ bro
50,50gems

Missing
Deal Cadet
95
207
1

VU
25gems

Missing
Deal Subedar
1,546
2691
14

Vu plus1

Missing
Deal Subedar
223
1546
16

50 gems

Missing
Deal Captain
9,942
12681
63

Vu

Missing