Flipkart SuperFan Episode 6 Malaika Arora Khan October 12th( for those who haven't played before)

188°
Missing
Deal Cadet
150
169
1

Flipkart SuperFan Malaika’s Quiz Show Answer October 12th Here

1) What is the most daring thing I have ever done?

Answer : Swimming with Sharks

2) What dish do cook the best?

Answer : Green Thai Curry

3) What is that one habit i just cant get rig of?

Answer : Over Packing

4) What was my favourite subject in school?

Answer : History

5) What is that one word I use a lot?

Answer : Seriously

6) Badminton is my favourite sport

Answer : False

7) My perfect date night is a long walk on the beach

Answer : False

8) The Hindi song which best describes me is -—

Answer : Oh Haseena Zulfon Waali

9) The first ad I did was for———-

Answer : Amusement Park

10) My favourite Hindi movie is

Answer : Qayamat Se Qayamat tak

Expiring In 21 days
2 Comments  |  
2 Dimers
Missing
Deal Newbie
50
20
0

super fan answer kaha h aaj ke

Missing