Unfortunately this deal has expired

Intermiles Quiz-A-Thon Answers 15th - 21st April 2021

249°
Deal Cadet
67
174
1
Intermiles Quiz-A-Thon Answers 15th - 21st April 2021

1) What is the part of the field on the batsman’s leg side, between deep midwicket and log on, called?

Answer- Cow Corner


2) Which of these countries is not an associate member of ICC?

Answer- Cuba


3) Which test series is said to be an,ed based on a mock obituary published in a newspaper?

Answer- The Ashes


4) Kings XI Punjab ic Co-owned by which celebrity?

Answer- Preity Zinta


5) If a none-stricking batsman is run out by the bowler, while backing up before the delivery is bowled, what is the informal term called?

Answer- Mankading


6) How many runs are awarded in case the ball strickes a helmet lying on the ground?

Answer- 5


7) When India won First World Cup?

Answer- 1983


8) How many T20 internationals has Sachin Tendulkar played for India?

Answer- 1

Expired
14 Comments  |  
9 Dimers
  • Sort By
84
67
1


in the search of gold
we lost the diamond rolleyes

0
47109
409

Some spelling mistakes made me smile

Thanks, VU for Tendulkal and Perity

50
1574
13

very useless (vu)

since you only get raflle ticket for completing the quiz. smile

115
334
5
Devil088 wrote:

I am stuck in 2801 miles

Activate walking challenge n win 14 miles everyday till u reach 2900 for 500 Amazon

55
158
2
Expand
chughrobby wrote:

Activate walking challenge n win 14 miles everyday till u reach 2900 for 500 Amazon

Yeah.but without challenge just completed the shopping & earn the miles…may be it will come in 60 days

115
334
5
Expand
Devil088 wrote:

Yeah.but without challenge just completed the shopping & earn the miles…may be it will come in 60 days

They hardly credit the shop miles very bad experience… Better to do walking challenge

55
158
2
Expand
chughrobby wrote:

They hardly credit the shop miles very bad experience… Better to do walking challenge

Yeah I know…but Daily walking challenge in the time of WFH situation joy

115
334
5
Expand
Devil088 wrote:

Yeah I know…but Daily walking challenge in the time of WFH situation joy

Bhai on terrace after having ur dinner

Missing