Hot Deal Intermiles Quiz A Thon Answers (14-Jan-2021 to 20-Jan-2021)

559°
0
0% OFF 0.0
Missing
Deal Cadet
92
363
6
Intermiles Quiz Answers for the week starting 14th January 2021


This Week’s Topic Is "Food Around The World"

Q1. The savory spinach and feta pie, called Spanakopita, is a originating almost 400 years ago staple?
Answer: Greece


Q2. Fries with gravy and cheese, a.k.a., poutine, is from..
Answer: Canada


Q3. Kottu roti is a dish made from godhamba roti and vegetables, egg and/or meat, and spices and found in..
Answer: Sri Lanka


Q4. Apfelstrudel is a popular sweet delicacy in:
Answer: Austria


Q5. Pho is from
Answer: Vietnam


Q6. You’ll find Leipäjuusto with coffee in..
Answer: Finland


Q7. Bandeja paisa, with variations known as bandeja de arriero, bandeja montañera, or bandeja antioqueña, is a typical meal popular in..
Answer: Colombia


Q8. Where you find the dish, Chlodnik?
Answer: Poland

Expiring In 5 days
13 Comments  |  
10 Dimers
Missing
Entertainer
93
40068
393

I got discount of 2 questions. It asked me only 6 questions and gave 50 points.

Missing
Deal Cadet
92
363
6

It asks 6 questions in every account.. The 6 questions can be in any order from the listed 8.

Missing
Deal Cadet
92
363
6
saucap wrote:

I got discount of 2 questions. It asked me only 6 questions and gave 50 points.

It asks 6 questions in every account.. The 6 questions can be in any order from the listed 8.

Missing
Entertainer
93
40068
393
Expand
Maverickz wrote:

It asks 6 questions in every account.. The 6 questions can be in any order from the listed 8.

OK. First time played this quiz. Last time, I was reading questions and seeing photos so it got timed out at 3rd question. Thanks for posting

Missing
Entertainer
93
40068
393
pre10d2be234 wrote:

Thanks angel

You must be high on life to say that ✋ High 5✋

Missing