Unfortunately this deal has expired. Get notified of deals like this in the future.
Jio News Movie Mafia Club Contest: Win Merchandise, Movie Tickets And More

Jio News Movie Mafia Club Contest: Win Merchandise, Movie Tickets And More

109°
0
100% OFF 999.0
Deal Subedar
ikha247
https://jionews.com/contest...ki

The contest starts on 15th June, 2024 at 1:00 AM and ends on 27th June, 2024 at 11:59 PM.

a. Answer the questions available on the JioNews app and/or website correctly.

b. User must download and login to the JioNews App and also follow JioNews on Facebook, X , WhatsApp and Instagram on all its official handles.

Gratification for the ‘Winners’ of the Movie Mafia Club Contest shall be either (i) Merchandise, (ii) Movie tickets and (iii) Bujji Toy 

Full t&c :

https://jionews.com/contest/movie-mafia-club-c....

Quiz answers: 

1. Who is the director of 'Kalki 2898 AD'?
Ans. Nag ashwin
2 Which famous Indian actor plays the lead role in 'Kalki 2898 AD'
Ans. Prabhas
What genre does 'Kalki 2898 AD' primarily belong to?
Ans. Science fiction
4. Name one of the prominent female actresses starring in 'Kalki 2898 AD'.
Ans. Deepika Padukone
5. Who voices Bujji?
Ans. Kirtee suresh
6. What is Bhairava’s job ?
Ans. Bounty hunter
7. Which production company is behind the making of 'Kalki 2898 AD'?
Ans. Vyjayanthi Movies
8. Who composed the music for 'Kalki 2898 AD'?
Ans. Santhosh Narayanan
9. What is the Currency In the universe of Kalki 2829 AD?
Ans. Units
10. When is Kalki 2829 AD Releasing in theatres?
Ans. 27 June

Expired

Deal Wiki

1 Comment  |  
1 Dimer
  • Sort By
Deal Newbie Deal Newbie
Link Copied

Winner list?

replyuser
Click here to reply
Reply