Hot Deal Amazon Quiz Answers for 8th January 2021 - Win Rs.15000 Amazon Pay Balance - 2 Winners

525°
Missing
Deal Captain
379
10618
57
Amazon Quiz Answers for 8th January 2021 - Win Rs.15000 Amazon Pay Balance - 2 Winners
Deal Expired

https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351...31
Q1. Which country operated the Hayabusa2 mission that recently returned to Earth with samples from Ryugu asteroid?
Ans– Japan

Q2. Which institute of repute is located in a historical building called “Bapu Bhavan" in Pune?
Ans– National Institute of Naturopathy

Q3. What kind of competition is ’Vendee Globe‘ that happens every 4 years and lasts for about 75 days?
Ans– Yacht race

Q4. Which country is this airline from?
Ans– Switzerland

Q5. Also known as ‘Bibendum’, identify this popular mascot for a multi- national company.
Ans– Michelin Man

Details of contest

1)Search FUNZONE / QUIZ TIME in amazon app, click on funzone section , play daily quiz

2) The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.

3) Answer all the questions to enter the lucky draw.

4) You will be notified via e-mail/SMS in case you win the contest

Expired 17 days

Deal Wiki

Sequence – BCDDA

13 Comments  |  
8 Dimers
Missing
Deal Captain
5,437
12837
34

https://www.amazon.in/b/ref=as_li_ss_tl?node=14...

1) Which country operated the Hayabusa2 mission that recently returned to Earth with samples from Ryugu asteroid?

Ans : Japan


2) Which institute of repute is located in a historical building called “Bapu Bhavan” in Pune?

Ans : National Institute of Naturopathy


3) What kind of competition is ‘Vendee Globe’ that happens every 4 years and lasts for about 75 days?

Ans : Yacht race


4) Which country is this airline from?

Ans : Switzerland


5) Aslo known as ‘Bibendum’, identify this popular mascot for a multi-national company.

Ans : Michelin Man



DETAILS:

  • Search for funzone in Amazon app & play daily quiz.
  • Valid from 8:00hrs – 12:00hrs.
  • All correct answers mandatory.
  • Prize winner will be contacted by email/sms.

Missing
Deal Cadet
103
744
1

Aap thode late ho gye
.
Amazon Quiz Answers for 8th January 2021 – Win Rs.15000 Amazon Pay Balance – 2 Winners

Please Visit
https://ddime.i...mQ

Missing
Deal Captain
5,437
12837
34
Sidhu634 wrote:

Aap thode late ho gye
.
Amazon Quiz Answers for 8th January 2021 – Win Rs.15000 Amazon Pay Balance – 2 Winners

Please Visit
https://ddime.i...mQ

Yes.. about 3-5sec i think.. sweat_smile

Missing