Hot Deal Flipkart fake or not fake episode 41 Sultan Of Multan win GVs and SCs

1192°
Missing
Deal Captain
680
8977
61
Flipkart fake or not fake episode 41 Sultan Of Multan win GVs and SCs
Deal Expired

http://Flipka...om
1) Bihar’s population is more than England
Not fake

2) Virender Sehwag scored Fastest century in test cricket
Fake

3) the heart can not get cancer
Fake

4) there’s a species of bird that can hold 10 litre of water in its bill
Not fake

5) indian National science day is celebrated in the anniversary of pokhran nuclear blasts
Fake

Expiring In 23 days

Deal Wiki

You can play only once,
Play with caution,
Also play beat the genius there’s a Realme c15 up for grab for a winner also GVs and SCs
Play Ladies Vs Gentlemen too…
Best of Luck

59 Comments  |  
36 Dimers
Missing
Deal Lieutenant
2,072
3119
19

Flipkart Fake or Not (100%verified)
1.bihars population is more than that of england
Ans:-not fake

2.the fastest century in test cricket was hit by virendra sehwag
Ans:-fake

3.heart cannot get cancer
Ans:-fake

4.there is a species of bird which can hold more than 10 liters of water
Ans:-not fake

5.indias national science day is celebrated on aniversary of pokhran nuclear blasts
Ans:- fake

Missing
Critic
3,614
7577
27

https://www.flipkart.com/ga...ne
1) The population if Bihar is more then that if England.
Ans : NOT FAKE

2) The fastest century in Test Match was hit by virender sehwag.
Ans : FAKE

3) The heart cannot get cancer.
Ans : FAKE

4) There is a species of bird that can hold more then 10 litres of water in its beak.
Ans : NOT FAKE

5) India’s National Science Day is celebrated on the anniversary of Pokharan Nuclear Blast.
Ans : FAKE

Missing
Deal Captain
680
8977
61

Best of luck guyzo

Missing
Deal Cadet
57
199
1

Answer came but episode still not showing… light speed grinning

Missing
Deal Cadet
211
593
7
Ragnarok77 wrote:

Answer came but episode still not showing… light speed grinning

Just found the episode at the end of the list of all episodes

Missing
Deal Lieutenant
255
3264
32
Ragnarok77 wrote:

Answer came but episode still not showing… light speed grinning

+1

Missing
Deal Cadet
337
861
9
Ragnarok77 wrote:

Answer came but episode still not showing… light speed grinning

episode show hua tbi to post hue answers!

Missing
Deal Lieutenant
2,072
3119
19

congrats bro smile

Missing
Deal Cadet
78
242
9

In iphone 1st option not showing

Missing
Deal Captain
680
8977
61
kiranparepally wrote:

Vu+ bro

Thanks but Bro please edit your ladies vs gentlemen if it’s wrong be quick

Missing
Deal Captain
680
8977
61

@Ramesh1997 thanks sir for the deal wiki, enjoying perks of deal captain haha, good fun, but it’s now showing right on top…all sorted from Flipkart end

Missing
Deal Cadet
69
142
2

Missed choosing a answer pensive

Missing
Deal Captain
680
8977
61
Jarvis.-. wrote:

Missed choosing a answer pensive

Don’t be disheartened bro, if possible Play beat the genius, today there’s one realme c3 for a winner, hope you get lucky on that or wish you get some GV, stay optimistic (I lose everyday don’t worry sweat_smile stuck_out_tongue)

Missing
Deal Captain
893
8785
122

5 + 5 SC

Missing
Critic
3,614
7577
27
Siddhartha07 wrote:

@Ramesh1997 thanks sir for the deal wiki, enjoying perks of deal captain haha, good fun, but it’s now showing right on top…all sorted from Flipkart end

Nothing like that bro.. just many were commenting about the same so updated.. smile

Missing
Deal Cadet
314
600
3

5 sc

Missing
Deal Newbie
50
62
1

20sc + 5sc

Missing
Deal Lieutenant
1,456
3289
20

Got 5sc, good luck to all.
Congratz @Siddhartha07 bro, beaten 3 and got double OP for u today. VU+

Missing
Deal Captain
680
8977
61
Mayavi wrote:

Got 5sc, good luck to all.
Congratz @Siddhartha07 bro, beaten 3 and got double OP for u today. VU+

Ya 2 op in fnf 2 in btg it seems, nice day after long gap, thanks bro, you did well with LVG too, job well done raised_hands

Missing
Deal Lieutenant
255
3264
32

Got 5×4 SC smiling_imp

Missing
Deal Cadet
253
468
7
vrmanoop wrote:

In iphone 1st option not showing

Same here..

Missing