Hot Deal Intermiles quiz a thon answers 29th April – 5th May

364°
  • 978 Views
  • 12 Comments
  • Last comment
  • Reasons

    Vote down Reasons

    • Bad Reviews for Website/Seller : 1
    • Product not good/not worth the price : 1
Deal Captain
50
7342
15

http://www.intermil...om
Intermiles quiz a thon answers, 29th April – 5th may.
Answer 4 out of 6 simple questions and win 50 intermiles/raffle ticket every week.

1. Who scored the most International ODI runs (443 runs) for India in 2020?

Ans: K L Rahul

2.  Who, in the Indian cricket team, beat MS Dhoni’s record for most no. of fours in 2020?

Ans: Virat Kohli

3. Who hit the most sixes (16) for India, in ODI matches, in 2020?

Ans: KL Rahul

4. While Bumrah was the top Indian wicket-taker in IPL 2020, who finished second behind him with 21 wickets?

Ans: YUZVENDRA CHAHAL

5. Who is the T20i captain indian women’s national team?

Ans: Harmanpreet Kaur

6. The indian women’s national cricket team made its debut in which year?

Ans: 1976

7.  Who from the India’s women cricket team ranks 1 for bating in T20

Ans: Shafali verma

8. Who was the Highest indian wicket taker in ( 27 Wickets) in IPL 2020?

Ans: Jasprit Bumrah

Expiring In 16 days
11 Comments  |  
9 Dimers
  • Sort By
50
7342
15
gabbar_singh wrote:

Please uninstall this shit InterMiles app.

You can get vouchers at 5% discount so still useful

83
146
1
Expand
Sidhu634 wrote:

You can get vouchers at 5% discount so still useful

But amazon voucher is currently not available at 5% discount sweat

50
7342
15
Expand
rajankit16 wrote:

But amazon voucher is currently not available at 5% discount sweat

Yeah. They keep changing t&c. Wait few days, it may come again

0
47109
409

Got my weekly Raffle ticket. Airforce unnecessarily spent so much of crores of money on Raffles. Its here, free on Intermiles 😁

144
1019
9

Are people still playing this shit joy

50
7342
15
saucap wrote:

Got my weekly Raffle ticket. Airforce unnecessarily spent so much of crores of money on Raffles. Its here, free on Intermiles 😁

Bagal me chora, sehr me dhindhora

0
577
41

Anyone is posting this week quiz a thin answers. I am waiting for it.

Missing