Flipkart present Superfan Quiz [28th November]

58°
  • 616 Views
  • 1 Comments
Deal Newbie
51
20
0

Flipkart present Superfan Quiz today’s episode

1. What Was The Name My Grandfather Wanted To Give Me?
Answer: Sidhima

2. What Do You Think I Like More?
Answer: Sunset

3. What Was The Summer Course I Took In Harvard?
Answer: Micro Computers And Info Tech

4. What Is My Favorite Corner In My House?
Answer: The Balcony

5. How Many Pairs Of Jeans Do I Own?
Answer: 50-55 Pairs

6. What’s My Favorite Pass Time With Taimur?
Answer: Reading

7. My Second Favorite Holiday Destination Is New York
Answer: FALSE

8. My Favorite Dessert Is Dal Ka Halwa
Answer: FALSE

9- i would love to be a lead in my own biopic
Answer- True

10-My favourite saif ali khan performance is___?
Answer- Dil Chahta hai

Missing